Στρατηγική συνεργασία της YALCO και της Retail@Link στην εφαρμογή λύσεων Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Αθήνα, Φεβρουάριος 2018. Στο δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) εντάχθηκε η YALCO – Σωκράτης Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε., ηγέτιδα στη διανομή ειδών οικιακής χρήσης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, στα πλαίσια της συνεργασίας με στόχο την ελαχιστοποίηση ελέγχων και διόρθωσης ανθρώπινων λαθών μέσα από την ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων / παραστατικών με τους πελάτες της, καθώς και την αυτοματοποίηση του ελέγχου ορθότητας των δεδομένων και μείωσης διαχειριστικού κόστους.

 

 

Η YALCO, με μια σχεδόν εκατονταετή επιτυχημένη πορεία στην αγορά, έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες στο χώρο του εμπορίου. Έχοντας κατακτήσει τη θέση του μεγαλύτερου διανομέα ειδών οικιακής χρήσης και ξενοδοχειακού εξοπλισμού στην Ελλάδα, διακινεί κατ΄ αποκλειστικότητα τα προϊόντα φημισμένων οίκων παραγωγής του εξωτερικού (Bodum, Lagostina, Revol, Guy Degrenne, Rak, Thermos κ.α.), κατέχει την μεγαλύτερη ελληνική μάρκα πορσελάνης Ιωνία και παράλληλα το εργοστάσιο παραγωγής αντικολλητικών ειδών της Fest. Κατά συνέπεια, ο ευρύτατος όγκος των παραστατικών που ανταλλάσσει με ένα τεράστιο δίκτυο καταστημάτων οικιακών ειδών και επαγγελματικού εξοπλισμού σε όλη την Ελλάδα και τις αλυσίδες σουπερμάρκετ είναι μια συνεχώς επαναλαμβανόμενη διαδικασία με κόστος για την εταιρία σε χρόνο και χρήμα, καθώς απαιτεί όχι μόνο τον χειροκίνητο έλεγχο των δεδομένων των παραστατικών αλλά και τη χειροκίνητη εισαγωγή τους στο πληροφοριακό σύστημα.

Η υλοποίηση της λύσης  R@L eInvoicing EDI της Retail@Link η οποία, λειτουργώντας ως Β2Β hub προσφέρει τη δυνατότητα της online & άμεσης αυτοματοποίησης ολόκληρης της διαδικασίας από ERP-σε-ERP, με άμεση εφαρμογή σε κάθε αρχείο και μήνυμα το οποίο έχει σταθερή «δομημένη» μορφή όπως purchase orders, αρχεία αποθεμάτων, inventory reports, τιμοκαταλόγους,  κ.α. ανεξάρτητα από την εκάστοτε υφιστάμενη πληροφοριακή  υποδομή και χωρίς καμία χειροκίνητη παρεμβολή. Ως added- value για την YALCO., είναι ότι τη συγκεκριμένη διασύνδεση στο δίκτυο Retail@Link, προσφέρει επεκτασιμότητα και πρόσβαση σε πάνω από 50.000 επιχειρήσεις του δικτύου, εξασφαλίζοντας άμεση απόσβεση της επένδυσής.