Στο δυναμικά αναπτυσσόμενο δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link συνδέθηκε η Οινοποιία TSANTALI

Αθήνα, Δεκέμβριος 2017. Η  κορυφαία Οινοποιία Tsantali, συνδέθηκε στο  ευρύτατο B2B δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) για την αυτοματοποίηση της αποστολής και καταχώρισης των παραστατικών της με τους συνεργάτες της.

Η ΤSANTALI, η ηγέτιδα ελληνική οινοποιία, δραστηριοποιείται στην αμπελοκαλλιέργεια, την οινοποίηση και την παραγωγή αποσταγμάτων από το 1890, έχοντας καθιερώσει  ένα ισχυρότατο brand name εντός και εκτός συνόρων, συνώνυμο της καινοτομίας. Οι καθημερινές εμπορικές της συναλλαγές, περιλαμβάνουν έναν εξαιρετικά μεγάλο και επαναλαμβανόμενο αριθμό παραστατικών προς τους πελάτες της, τα οποία παραδοσιακά καταχωρούνταν χειροκίνητα από τα αρμόδια στελέχη του λογιστηρίου. Θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους ανάπτυξης και με ταυτόχρονη διαφύλαξη και αναβάθμιση των εμπορικών της σχέσεων, η εταιρεία εφάρμοσε τη λύση  R@L eInvoicing EDI της Retail@Link, η οποία αυτοματοποιεί τη συλλογή, μεταφορά και καταχώριση των παραστατικών πώλησης της εταιρείας από ERP-σε-ERP, χωρίς καμία ανθρώπινη παρεμβολή ενώ ταυτόχρονα μέσα από αυτοματοποιημένους ελέγχους εξασφαλίζεται η ανεμπόδιστη ροή πληροφοριών και δεδομένων μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών. Επιπλέον, μέσα από μία και μόνο διασύνδεση με τη Retail@Link, η TSANTALI εξασφάλισε άμεση πρόσβαση στο τάχιστα αναπτυσσόμενο δίκτυο των >56,000 ηλεκτρονικά συνδεδεμένων επιχειρήσεων μεγιστοποιώντας τα οφέλη που αποκομίζει μέσα από τη δημιουργία οικονομιών κλίμακας.

Η οικογένεια Τσάνταλη είναι μια από τις παλαιότερες οικογένειες οινοποιών της Ελλάδας, Σήμερα η ομώνυμη οινοποιία έχει παρουσία σε 55 χώρες, αποτελώντας την κορυφαία εξαγωγική δύναμη του ελληνικού κρασιού. Φιλοσοφία της παραμένει η διαφύλαξη και προβολή των μοναδικών αμπελοοινικών παραδόσεων του τόπου μας, μέσα από τις συστηματικές επενδύσεις για την αναβίωση ξεχωριστών αμπελώνων (Άγιο Όρος, Ραψάνη, Μαρώνεια Θράκης, Χαλκιδική, Νάουσα) και για την υιοθέτηση σύγχρονων πρακτικών που προωθούν την αειφόρο ανάπτυξη. Οι οίνοι TSANTALI χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης για την υψηλή ποιότητά τους, ενώ σήμερα η Οινοποιία TSANTALI συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες διανομής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όπως δηλώνει ο κος Μιχάλης Μιτακίδης, Διευθυντής Μηχανογράφησης στην TSANTALI. «Στόχος μας στην TSANTALI είναι να κοιτάμε μπροστά, εφαρμόζοντας καινοτόμες λύσεις  με πρωτοποριακά μοντέλα συνεργασίας έτσι ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και συνεχίζουν την παράδοσή μας. Συνεργαστήκαμε με τη Retail@Link στο eInvoicing EDI καθώς μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους, και μέσα από την πολύτιμη τεχνογνωσία της πετύχαμε την αυτοματοποίηση των καθημερινών μας συναλλαγών εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τους πελάτες μας και ενισχύοντας την συνολική απόδοση της εφοδιαστικής αλυσίδας. »