Κωνσταντίνος ΚοτζαμανίδηςGeneral Manager

kkt-new_2
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
  • Software Development
  • Project Management
  • Διεύθυνση Υπηρεσιών
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • Masters of Science από το Imperial College of Science, Technology and Medicine London University
  • BSc University of Newcastle

Ο Κωνσταντίνος Κοτζαμανίδης ειναι απόφοιτος του University of Newcastle και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Masters of Science από το Imperial College of Science, Technology and Medicine του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Το 1999 ξεκίνησε ως Software Developer στην Computer Logic στα συστήματα Διαχείρισης Παραγωγής. Από το 2003 συνεχίζει στην Entersoft αρχικά ως Senior Software Engineer και από το 2009 ως Project Manager όπου ανέλαβε αρμοδιότητες σε πλήθος μεγάλων έργων ERP & CRM. Το 2012 αναλαμβάνει τον ρόλο του Διευθυντή Υπηρεσιών στο τμήμα Internet, Mobile & Cloud Division με ευθύνη των ομάδων υλοποίησης και έργων σε συστήματα Mobile Sales Force Automation (SFA) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από τον Ιανουάριο του 2020 ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της θυγατρικής Retail Link.

“Ο βασικός μου στόχος είναι η Retail-Link να αποτελέσει κόμβο διασύνδεσης και αξιόπιστο συνεργάτη, για κάθε επιχείρηση που αναζητά επέκταση των ψηφιακών της ορίων.

Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες διασύνδεσης μεταξύ των επιχειρήσεων αλλά και προς την φορολογική διοίκηση, είναι πρόκληση και ευκαιρία για την ομάδα μας. Εστιάζουμε στην αλυσίδα εφοδιασμού, στα δίκτυα αντιπροσώπων, στα κανάλια B2C, B2B και B2G.

Στοχεύουμε παντού στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με προστιθέμενη αξία, χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.”

στοιχεία επικοινωνίας

(+30) 211 106 3811
362 Syggrou Avenue & Evripidou street,
17674 Kallithea,
Greece

Social Profiles

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?