Χρήστος ΣτέλλαςCommercial Manager

Web
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
  • Διεύθυνση Πωλήσεων
  • Ανάπτυξη πελατολογίου & Business Development
  • Key Account Management
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • Πτυχίο Θετικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πατρών

Ο Χρήστος Στέλλας εργάζεται στον κλάδο της Πληροφορικής από το 1998, έχοντας αναλάβει διοικητικές θέσεις για εταιρείες όπως η Rainbow. Είναι απόφοιτος του τμήματος Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών και διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, συμμετέχοντας σε πληθώρα συνεδρίων και σεμιναρίων και έχοντας λάβει μέρος σε ερευνητικά έργα, όπως το έργο «Υποστήριξης Ιχνηλασιμότητας με RFID Τεχνολογίες κατά μήκος της Εφοδιαστικής Αλυσίδας». Εργάζεται στη Retail-Link από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση του Commercial Manager της εταιρείας. Η πολύχρονη εμπειρία του Χρήστου στο χώρο του λιανεμπορίου (είναι μέλος του πανευρωπαϊκού συμβουλίου του ECR), τον καθιστά πολύτιμο μέλος της Retail-Link.

Η προσχώρηση μου στην ομάδα της Retail-Link ήταν μια πρόκληση καθώς η εταιρεία προωθεί από το 2003 νέες και καινοτόμες υπηρεσίες στην Ελληνική Αγορά.

Τα βασικά ιδανικά της εταιρίας – οργάνωση, καινοτομία, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, εξυπηρέτηση, κατανόηση και αξιοπιστία με εκφράζουν απόλυτα, με συνέπεια να αισθάνομαι ότι εκπροσωπώ δίκαια την εταιρεία στην αγορά, χωρίς να χρειάζεται να επινοήσω στοιχεία τα οποία δεν χαρακτηρίζουν την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Αυτό, είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για μια ειλικρινή πώληση.”

στοιχεία επικοινωνίας

(+30) 211 106 3832
362 Syggrou Avenue & Evripidou street,
17674 Kallithea,
Greece

Social Profiles

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?