Ανδρέας Βελώνης Technical Director

andreas_velonis
εξειδίκευση
  • Ανάλυση Απαιτήσεων και συστημάτων
  • Ποιοτικός Έλεγχος εφαρμογών
  • Software Development
  • Διοίκηση Έργων
εκπαίδευση
  • Δίπλωμα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, Πολυτεχνική Σχολή Α.Π.Θ.

Ο Ανδρέας Βελώνης κατέχει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή στη Retail-Link, έχοντας πολυετή εμπειρία σε περισσότερα από 300 έργα σε καθήκοντα Διοίκησης Έργων και Ανάλυσης Απαιτήσεων και Συστημάτων. Είναι κάτοχος διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην Cardisoft θυγατρική του Ομίλου Entersoft, σε πληθώρα έργων Student Information Systems. Στη Retail-Link ηγείται του τμήματος ανάπτυξης υπηρεσιών και εφαρμογών, φροντίζοντας για τη διαρκή εξέλιξη της λειτουργικότητας άρα και των πλεονεκτημάτων χρήσης των πελατών της και αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και εργαλεία.

«Όραμα μας στη Retail–Link, είναι η πλήρης αποδέσμευση των πελατών μας από επαναλαμβανόμενες διαδικασίες που βασίζονται στο χαρτί και αποστολή μας η δημιουργία ενός διαρκώς αναπτυσσόμενου ψηφιακού περιβάλλοντος συνεργασίας, που υποστηρίζεται από τις πλέον καινοτόμες και ασφαλείς τεχνολογίες.

Αισθάνομαι ιδιαιτέρως τυχερός που συνεργάζομαι με μία ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων τόσο στο τμήμα του ΙΤ & Operations όσο και ευρύτερα, οι οποίοι συντονίζουν τις προσπάθειες τους στην πραγμάτωση αυτού του οράματος.»

στοιχεία επικοινωνίας

(+30) 211.106.3800
Λ. Συγγρού 362 & Ευριπίδου, Καλλιθέα, ΤΚ17674

Social Profiles

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη;