Λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link υλοποίησε η SPAROS DIL.

Αθήνα, Απρίλιος 2017.

Η SPAROS DIL η δυναμική και σύγχρονη εταιρεία εμπορίας & Logistics δημοφιλέστατων Brands στον κλάδο του Τροφίμου & Ποτού, εφάρμοσε ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (όμιλος Entersoft) με στόχο τη λειτουργική ευελιξία και τη μετάβαση σε ένα Paperless λογιστήριο με σημαντικά οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη.

Η SPAROS DIL, τοπικός αντιπρόσωπος πασίγνωστων Fast Moving Consumer Brands όπως ARLA Foods, General Mills, Μύλοι Λούλη, ΕΨΑ, ΒΙΑΝ κ.α, επέλεξε τις υπηρεσίες R@L e-Invoicing Paperless & EDI της Retail@Link, βραβευμένες για τη λειτουργική εξοικονόμηση που προσφέρουν.

Με τη λύση R@L e-Invoicing Paperless η SPAROS DIL έχει τη δυνατότητα να αρχειοθετεί και να στέλνει ηλεκτρονικά και μέσα σε λίγα λεπτά τα παραστατικά της στους πελάτες της, παρακολουθώντας μέσα από την Online υπηρεσία το status παράδοσης στον εκάστοτε παραλήπτη και εκμηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις περιπτώσεις καθυστερημένης παράδοσης ή απώλειας παραστατικών. Επιπλέον με την λύση e-Invoicing EDI, η εταιρεία ανταλλάσει άμεσα και αυτοματοποιημένα την πληροφορία των παραστατικών της από ERP-σε-ERP μειώνοντας στο ελάχιστο το διαχειριστικό κόστος καταχώρισης και ελέγχου παραστατικών και ολοκληρώνοντας την ηλεκτρονική διαχείριση παραστατικών.

Η SPAROS DIL δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2008 προσφέροντας ολοκληρωμένες εμπορικές υπηρεσίες Trade Marketing, Πωλήσεων & Logistics σε μερικές από τις πλέον ανταγωνιστικές επιχειρήσεις Τροφίμου & Ποτού. Με εστιασμένη εμπειρία και εξειδίκευση που την καθιστά ένα πολύτιμο στρατηγικό συνεργάτη, η SPAROS Dil λειτουργεί ως «θυγατρική» εταιρεία για τους αποθέτες της ενισχύοντας συνολικά την αλυσίδα ανεφοδιασμού του κλάδου με premium λύσεις προστιθέμενης αξίας.

Όπως δηλώνει ο κ Λουκάς Σπάρος, Διευθύνων Σύμβουλος στην SPAROS Dil A.E.: « Η αξιοποίηση της Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και του Electronic Data Interchange, μας προσφέρει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε περαιτέρω την ταχύτητα εξυπηρέτησης προς του πελάτες και τους προμηθευτές μας. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, μας έδωσε σημαντικό προβάδισμα στη διασύνδεση με το εμπορικό μας οικοσύστημα, αποκτώντας πρόσβαση σε ένα ευρύτατο δίκτυο συνδεδεμένων επιχειρήσεων στο e-Invoicing. »