Στο δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link συνδέθηκε η ΛΑΒΔΑΣ – PALLAS

Αθήνα, Φεβρουάριος 2017.

Η ΛΑΒΔΑΣ – PALLAS η κορυφαία βιομηχανία ζαχαρωτών και γλυκισμάτων, συνδέθηκε στο δυναμικά αναπτυσσόμενο B2B δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) για την αυτοματοποίηση της αποστολής και καταχώρισης των παραστατικών της προς τις συνεργαζόμενες αλυσίδες Super Market.

Η εταιρεία PALLAS, διαθέτοντας μία από τις πλέον σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες στην Ευρώπη, είναι πρωτοπόρος στην αυτοματοποίηση της παραγωγής, στοχεύοντας πάντα σε προϊόντα υψηλής ποιότητας και γεύσης και εισάγοντας διαρκώς στην ελληνική αγορά πλήθος νέων προϊόντων και συσκευασιών, που ενθουσιάζουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Στα πλαίσια των καθημερινών εμπορικών της συναλλαγών, η εταιρεία ανταλλάσει έναν ιδιαίτερα μεγάλο όγκο παραστατικών προς τις συνεργαζόμενες αλυσίδες Super-Market, τα οποία απαιτούν παραδοσιακά χειροκίνητη καταχώριση από τα αρμόδια τμήματα λογιστηρίου των πελατών της. Με στόχο τη διαρκή υποστήριξη και αναβάθμιση των εμπορικών της σχέσεων, η εταιρεία εφάρμοσε τη λύση R@L e-Invoicing EDI της Retail@Link, η οποία αυτοματοποιεί τη συλλογή, μεταφορά και καταχώριση των παραστατικών πώλησης της εταιρείας από ERP-σε-ERP, χωρίς χειροκίνητες διαδικασίες και με ένα πλήθος αυτοματοποιημένων ελέγχων που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη ροή πληροφοριών και δεδομένων μεταξύ των συνεργαζόμενων μερών. Επιπλέον, μέσα από μία διασύνδεση με τη Retail@Link, η PALLAS εξασφάλισε πρόσβαση σε ένα ευρύτατο δίκτυο ηλεκτρονικά συνδεδεμένων επιχειρήσεων και αλυσίδων Super Market στο EDI, μεγιστοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το λειτουργικό της όφελος και δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας.

Από το 1953 τα προϊόντα ΛΑΒΔΑΣ αποτελούν μικρές, καθημερινές, γευστικές απολαύσεις για όλη την οικογένεια. Σήμερα η οικογένεια των προϊόντων της εταιρείας, περιλαμβάνει την πληρέστερη ποικιλία σε καραμέλες, ζελεδάκια, γλειφιτζούρια, σοκολάτες και καραμέλες χωρίς ζάχαρη, οι οποίες παράγονται από το 1996, στο νέο και πλήρως εκσυγχρονισμένο εργοστάσιο της εταιρείας στον Ασπρόπυργο, συνολικής επιφάνειας 10.000 m², το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια ζαχαρωδών στην Ευρώπη. Η εταιρεία Pallas απασχολεί περισσότερους από 150 εργαζομένους και δραστηριοποιείται στις διεθνείς αγορές από τις αρχές της δεκαετίας του 90, με σημείο έναρξης την Κύπρο και δυναμική επέκταση στις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και των Αραβικών κρατών.

Όπως δηλώνει ο κος Αλέξανδρος Λάβδας, Διευθύνων Σύμβουλος στην ΛΑΒΔΑΣ Φ. PALLAS Α.Ε. « Όραμα & αποστολή μας στην PALLAS είναι να παραμένουμε πάντοτε πρωτοπόροι σε όλα τα επίπεδα της δραστηριοποίησής μας και να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας προϊόντα, που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link στο e-Invoicing EDI κινείται προς την ίδια κατεύθυνση, επιταχύνοντας τις καθημερινές μας συναλλαγές και αυτοματοποιώντας αποτελεσματικά τις λειτουργίες των πελατών μας, άρα εξυπηρετώντας μας στην βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής μας αλυσίδας. »