Η Nestlé συνδέεται στο Δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link

Αθήνα, Ιούνιος 2016.

H Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) προσφέρει λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στη Nestlé, για την εύκολη και άμεση ηλεκτρονική διασύνδεσή της με τις αλυσίδες Super Market που εξυπηρετεί και την αυτόματη αποστολή & εισαγωγή των παραστατικών αγορών της απευθείας στα συστήματά τους χωρίς την ανάγκη manual καταχώρισης.

Η Retail@Link καινοτόμος πάροχος λύσεων Software as a Service με εστιασμένες λύσεις για τον κλάδο του Τροφίμου – Ποτού & του Λιανεμπορίου από το 2003, συνεργάζεται με τη Nestlé πρωταγωνίστρια στην αγορά του τροφίμου στην Ελλάδα και παγκοσμίως.  Συγκεκριμένα η Nestlé επέλεξε μεταξύ άλλων και τη λύση R@L eInvoicing EDI για την ηλεκτρονική διασύνδεση με τις συνεργαζόμενες αλυσίδες Super-Market, στοχεύοντας στην τάχιστη, ασφαλή και απρόσκοπτη συλλογή-αποστολή και καταχώριση των παραστατικών πώλησης από το σύστημά της, απευθείας στα ετερόκλητα ERP-συστήματα των πελατών της και χωρίς περιορισμούς εφαρμογής. Η λύση προσφέρει ένα αμοιβαία επωφελές περιβάλλον συνεργασίας στη Nestlé και τις συνεργαζόμενες αλυσίδες, οι οποίες μειώνουν το διαχειριστικό χρόνο καταχώρισης δεδομένων στο σύστημά τους, καθώς και τα λάθη που αναπόφευκτα συμβαίνουν κατά τη χειροκίνητη διαδικασία.

Η Nestlé συνδέεται διαχρονικά με την ποιότητα και την καινοτομία προσφέροντας τα πλέον αγαπημένα προϊόντα των ελληνικών νοικοκυριών και εξάγοντας μερικά από τα πιο δημοφιλή ελληνικά brands στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Ο Όμιλος Nestlé (Nestlé Ελλάς, CPW Hellas και Nespresso Ελλάς) διαθέτει 14 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, απασχολεί περίπου 1.000 άτομα ως μόνιμο προσωπικό και συνεργάζεται με ολόκληρο το φάσμα των ελληνικών αλυσίδων Super Markets στην ελληνική αγορά. Επιλέγοντας τη λύση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης-EDI της Retail@Link, η Nestlé έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί άμεσα ηλεκτρονικά με πολλούς από τους πελάτης της επεκτείνοντας διαρκώς τα οφέλη της, καθώς μία διασύνδεση στο e-Invoicing Network του παρόχου της, προσφέρει πρόσβαση σε ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο συνδεδεμένων επιχειρήσεων που σήμερα απαριθμούνται σε 50.000.

Όπως δηλώνει ο κ. Γιώργος Κωνσταντέλλος, Customer Service Manager στη Nestlé: «Αναπόσπαστο μέρος της αποστολής μας στη Nestlé είναι η δημιουργία αξίας στο σύνολο της αλυσίδας εφοδιασμού. Με το EDI πετυχαίνουμε ευκολότερη και αποτελεσματικότερη συνεργασία με τις αλυσίδες που εξυπηρετούμε, μέσα από ένα ασφαλές digital περιβάλλον που επιταχύνει τις συναλλαγές μας και προσφέρει ευκαιρίες μέσα από οικονομίες κλίμακας τόσο σε εμάς όσο και στους πελάτες μας. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link, μας προσφέρει αποτελεσματική  ηλεκτρονική διασύνδεση με τους πελάτες μας και διαρκή υποστήριξη στο έργο.»