Η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ συνδέεται στο δίκτυο της Retail@Link

Αθήνα, Ιανουάριος 2017.

Η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ εφάρμοσε τις ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) για την αυτοματοποίηση της ανταλλαγής ηλεκτρονικών παραστατικών προς τις αλυσίδες Super Market που εξυπηρετεί.

Η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, δημοφιλής παραγωγός παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων μεσογειακής διατροφής και συνώνυμο του παραδοσιακού Μακεδονικού χαλβά, συνδέθηκε στο διαρκώς αναπτυσσόμενο B2B δίκτυο της Retail@Link επιλέγοντας τη λύση R@L e-Invoicing EDI. Η ολοκληρωμένη λύση e-Invoicing EDI της Retail@Link προσφέρει αυτοματοποιημένη ανταλλαγή και καταχώριση των παραστατικών πώλησης της εταιρείας, απευθείας στα συστήματα των αλυσίδων Super Market που εξυπηρετεί, χωρίς χειροκίνητες διαδικασίες, επιταχύνοντας σημαντικά τον κύκλο τιμολόγησης και πληρωμής. Η επιτυχής ηλεκτρονική διασύνδεση της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ με το πελατολόγιό της εξασφαλίζει άμεση και ασφαλή αποστολή αρχείων και απευθείας καταχώριση χωρίς λάθη από ERP σε ERP, ανεξάρτητα από την ετερογένεια των συστημάτων της εκάστοτε εμπορικής σχέσης. Παράλληλα, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει την ηλεκτρονική διασύνδεσή της σε κάθε πελάτη που επιθυμεί να αυτοματοποιήσει την εισαγωγή παραστατικών στα συστήματά του, χάριν στο ευρύτατο δίκτυο συνδεδεμένων επιχειρήσεων στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και το EDI της Retail@Link, χωρίς απαιτήσεις αλλαγών ή παραμετροποιήσεων στα υπάρχοντα συστήματα και υποδομές του οργανισμού.

Η βιομηχανία τροφίμων ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1924 στη Θεσσαλονίκη, από την ομώνυμη προσφυγική οικογένεια και αρχικά είχε την μορφή οικοτεχνίας στο κέντρο της πόλης. Σήμερα, μετά από ενενήντα και πλέον χρόνια ζωής, διατηρεί ως έδρα της την περιοχή Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται οι παραγωγικές της εγκαταστάσεις σε έκταση 170.000 τετρ. μέτρων περίπου με βιομηχανοστάσια και λοιπές εγκ/σεις επιφάνειας 55.000 τετρ. μέτρων περίπου, παράγει παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα απόλυτα ενταγμένα στη Μεσογειακή διατροφή. Εκτός από τα προϊόντα σησαμιού, η εταιρεία δραστηριοποιείται παράγοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων (όπως μαρμελάδες, πραλινάτες, λουκούμια, γκοφρέτες-πουράκια κ.α). Η βιομηχανία απασχολεί περίπου 400 άτομα προσωπικό και μέσα από το άριστα οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων που διαθέτει, προωθεί τα προϊόντα της ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα και απομακρυσμένα μέρα της Ελληνική Επικράτειας αλλά και στον παγκόσμιο χάρτη.

Όπως δηλώνει ο κος Θανάσης Αταλιώτης, Financial Services Manager at HAITOGLOU BROS S.A.: «Η συνεργασία μας με τη Retail@Link μας επιτρέπει να αυτοματοποιούμε την ανταλλαγή δεδομένων και αρχείων με τις συνεργαζόμενες αλυσίδες, μειώνοντας αισθητά το διαχειριστικό χρόνο και τα λάθη που αναπόφευκτα προκύπτουν και προσφέροντας πολλές δυνατότητες επέκτασης και δημιουργίας οικονομιών κλίμακας. Στόχος μας στην ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, είναι να διατηρούμε ζωντανή την παράδοσή μας και σύμμαχός μας προς αυτό είναι μεταξύ άλλων η αξιοποίηση μοντέρνων και συνεργατικών εργαλείων τεχνολογίας.»