Στο δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link συνδέθηκε η BakeHellas

Αθήνα, Ιούνιος 2017.

Η BakeHellas η οποία διαθέτει πολυετή εμπειρία στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής για επαγγελματίες, προχώρησε στη σύνδεση του δυναμικά αναπτυσσόμενου B2B δίκτυο Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) έτσι ώστε να επιτευχθεί αυτοματοποίηση της ανταλλαγής των παραστατικών της με τους συνεργάτες της.

Η εταιρεία BakeHellas, έχοντας προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την δημιουργία δύο σύγχρονων εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι Βοιωτίας, αποτελεί την πιο εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προψημένων-κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει πρωτοποριακή σειρά καταναλωτικών προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής καθώς και μία σειρά προϊόντων cash & carry. Κατά συνέπεια, η μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα εγκατεστημένα συστήματα ασφάλειας τροφίμων και η φιλοσοφία των στελεχών της BakeHellas εγγυώνται την ικανοποίηση των πελατών της. Έχοντας ένα μεγάλο όγκο εμπορικών συναλλαγών που ανταλλάσσει με τους συνεργάτες της όπου απαιτείται η χρονοβόρα διαδικασία της χειροκίνητης εκτύπωσης των παραστατικών από το λογιστήριο, η BakeHellas πήρε την απόφαση να εκσυγχρονίσει τη διαδικασία έκδοσης & παραλαβής παραστατικών εφαρμόζοντας τη λύση R@L e-Invoicing EDI της Retail@Link, η οποία αυτοματοποιεί όλη τη διαδικασία από την αρχή έως το τέλος (συλλογή, μεταφορά και καταχώριση των παραστατικών πώλησης) από ERP-σε-ERP, χωρίς καμία manual παρεμβολή. Επιπλέον, οι αυτοματοποιημένοι έλεγχοι καθ’ όλη τη διάρκεια εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη ροή της διαδικασίας χωρίς κανένα λάθος. Επιπρόσθετο όφελος για την BakeHellas είναι ότι μέσα από τη συγκεκριμένη διασύνδεση με τη Retail@Link, απέκτησε άμεση πρόσβαση στη μεγαλύτερη και τάχιστα αναπτυσσόμενη ηλεκτρονική κοινότητα 50.000 επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας άμεσο roll-out και απόσβεση της επένδυσης.
Όλα τα προϊόντα της BakeHellas παρασκευάζονται με μεθόδους παραδοσιακής αρτοποίησης διατηρώντας ταυτόχρονα αυστηρό έλεγχο των πρώτων υλών, υψηλό επίπεδο και υγιεινής και ασφάλειας καθώς και επιστημονικό προσωπικό και πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005.

Όπως δηλώνει ο κος Χατζηθεοδώρου Αναστάσιος, ΟΔ της BakeHellas. «Η πρωτοπορία και ο εκσυγχρονισμός στις καθημερινές διαδικασίες μας δίνουν τη δυνατότητα να επικεντρωνόμαστε στο να προσφέρουμε στους πελάτες και καταναλωτές μας προϊόντα, άριστης ποιότητας που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Η συνεργασία μας με τη Retail@Link στο e-Invoicing EDI κινείται προς την ίδια κατεύθυνση, έτσι ώστε να προσφέρουμε win-win λύσεις επιπρόσθετης αξίας στους συνεργάτες μας, μέσα από την «κυκλική» ανταλλαγή παραγγελιών-τιμολογίων, βοηθώντας την επιχείρησή μας να γίνει μεγαλύτερη και ανταγωνιστικότερη. »