Η DE’LONGHI μπαίνει δυναμικά στο δίκτυο της Retail@Link, εφαρμόζοντας λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Αθήνα, Μάιος 2017.

Τις ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Retail@Link (μέλος του ομίλου Entersoft) υλοποίησε η DE’LONGHI , αυτοματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την έκδοση, μεταφορά και αρχειοθέτηση των παραστατικών της, ενώ ταυτόχρονα κατάργησε τη χρήση χαρτιού για την εκτύπωση του φυσικού παραστατικού και μείωσε το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

H DELONGHI, η διεθνής ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά του καφέ, των συσκευών Air Treatment και θέρμανσης καθώς και σε επιλεγμένες μικροσυσκευές κουζίνας και φροντίδας σπιτιού, ξεκίνησε δυναμικά τη συνεργασία της με τη Retail@Link εφαρμόζοντας την άυλη και ηλεκτρονική διαχείριση των παραστατικών της. Η επιλογή της λύσης R@L eInvoicing Paperless, όχι μόνο καταργεί την εκτύπωση των παραστατικών στους πελάτες της, αλλά επιταχύνει και αυτοματοποιεί τις διαδικασίες ελέγχου και μεταφοράς μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο διαδίκτυο. Ο χρήστης έχει επιπλέον τη δυνατότητα να παρακολουθεί το status παράδοσής των παραστατικών μέσα από το φιλικό στο χρήστη Online Portal της Retail@Link, όπου προσφέρεται πληροφόρηση και συνολική εικόνα για όλο το status της διαδικασίας, μόνο με ένα κλικ. Επιπρόσθετα, μέσω της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης των παραστατικών, η εταιρία αποκτά πρόσβαση στα ιστορικά της αρχεία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, φιλτράροντας τα δεδομένα μέσα από μια πληθώρα επιλογών, χωρίς να χρειάζεται να διατηρεί ούτε ένα φύλλο φυσικού-χάρτινου αρχείου.

Ως θυγατρική της ιταλικής πολυεθνικής, η DELONGHI, χαρακτηρίζεται από ευφυή προσέγγιση στην καινοτομία των οικιακών συσκευών, οι οποίες διαθέτουν έναν ξεχωριστό συνδυασμό στυλ και επιδόσεων, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζονται από μια διακριτικά ιδιαίτερη κομψή γραμμή που τις κάνει αμέσως αναγνωρίσιμες διεθνώς. Η λαμπρή πορεία της σε παγκόσμιο επίπεδο, την καθιστά υπολογίσιμο και ισχυρό παίκτη στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι με συνέπεια και αξιοπιστία.

Η επιλογή της εταιρείας να μεταβεί σε άυλη τιμολόγηση αναδεικνύει την περιβαλλοντική υπευθυνότητά της, η οποία ταυτόχρονα εξασφαλίζει γρήγορες & ασφαλείς συναλλαγές και ταχύτερη λειτουργία, απαλλάσσοντας το λογιστήριο από διαδικασίες που κοστίζουν σε χρόνο και χρήμα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κου Φίλιππου Σκριάπα, Οικονομικού Διευθυντή της DELONGHI. “Η Retail@Link ως εξειδικευμένος  πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικής τιμολόγησης, μας προσέφερε τη δυνατότητα να εφαρμόσουμε γρήγορα μια λύση που θα επέτρεπε την άμεση μείωση των λειτουργικών μας εξόδων μέσα από ασφαλή, κρυπτογραφημένη, ηλεκτρονική αποστολή με απώτερο στόχο τις οικονομίες κλίμακας και την ενίσχυση της περιβαλλοντικής μας συνείδησης.” Επιπλέον μέσω του EDI, μας επέτρεψε να διασυνδεθούμε ηλεκτρονικά με τους σημαντικούς συναλλασσόμενούς μας και να βελτιώσουμε τις αμοιβαίες διεργασίες μας, αποκομίζοντας αμοιβαία οφέλη”.