Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Από το 2003 η Retail-Link αποτελεί σύμβολο πρωτοπορίας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εφοδιαστικής αλυσίδας. Σήμερα αισθανόμαστε περήφανοι για τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας και ευγνώμονες για τους ανθρώπους, τους συνεργάτες και τους πελάτες που μας οδήγησαν μέχρι εδώ. Επιδίωξή μας είναι κάθε χρόνο να τους ανταμείβουμε ανεβάζοντας τον πήχη υψηλότερα και προσφέροντας μέσα από 1 μοναδική διασύνδεση με τη Retail-Link, πρόσβαση στη μεγαλύτερη B2B κοινότητα στην εφοδιαστική αλυσίδα, μέσα από την οποία μπορούν να επιτύχουν οικονομίες κλίμακας (α Connection that Counts).

Όραμά μας στη Retail-Link είναι να είμαστε ο καινοτόμος πάροχος Β2Β υπηρεσιών διασύνδεσης στην εφοδιαστική αλυσίδα με κυρίαρχη παρουσία στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε, εξασφαλίζοντας βιώσιμη ανάπτυξη για τους πελάτες μας μέσα από μια ολοκληρωμένη & μοναδική πρόταση αξίας.

 • 2003

  ίδρυση

  H Retail-Link ιδρύεται με όραμα να αποτελέσει ακρογωνιαία λίθο στην ψηφιακή εξέλιξη της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα, λειτουργώντας ως ενδιάμεσος πάροχος (ASP Provider). Οι υπηρεσίες μας εξειδικεύονται στην ανταλλαγή αρχείων δομημένης μορφής μέσω EDI και στην αναπλήρωση αποθεμάτων μέσω ευέλικτων μοντέλων συνεργασίας όπως το CRP-VMI. Το κοινό μας αποτελείται από μεγάλες αλυσίδες Super Market και τους προμηθευτές τους στον κλάδο του F.M.C.G.

 • 2006

  είσοδος στην ηλεκτρονική τιμολόγηση

  Με την απελευθέρωση των νομικών και φορολογικών περιορισμών που την έκαναν ανέφικτη, η Retail-Link εισέρχεται στην αγορά της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, προσφέροντας ασφαλή αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων και υποστηρίζοντας την αγορά στην ενημέρωση και εκπαίδευσή της.

 • 2009

  εξαγορά από τον Όμιλο Entersoft

  Έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα, το Νοέμβριο του 2009 η Retail-Link εξαγοράζεται από τον Όμιλο Πληροφορικής Entersoft, ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση της στην αγορά και αποκτώντας πρόσβαση σε σύγχρονες τεχνολογίες και λογισμικό που την βοηθούν να επιταχύνει την εξέλιξή της.

 • 2011

  ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης

  Ενόσω το νομοθετικό πλαίσιο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης εξελίσσεται με ευνοϊκότερους όρους, η Retail-Link δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης, τοπικά και στο cloud στοχεύοντας στην πλήρη εξυπηρέτηση της ψηφιοποίησης παραστατικών από την αποστολή, μέχρι την καταχώριση και αρχειοθέτησή τους.

 • 2013

  πάροχος υπηρεσιών πιστοποίησης ηλεκτρονικής υπογραφής - εεττ

  Με την προοπτική της κατάργησης της υποχρέωσης χρήσης φορολογικών μηχανισμών, η Retail-Link γίνεται ο πρώτος πάροχος υπηρεσιών πιστοποίησης ηλεκτρονικής υπογραφής στο μητρώο της ΕΕΤΤ. Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης προσφοράς της στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση, η Retail-Link επεκτείνει δυναμικά το πελατολόγιό της σε νέες κάθετες αγορές και το Δημόσιο!

 • 2014

  από την πώληση - ως την τιμολόγηση

  Αυξάνοντας διαρκώς τις δυνατότητες αυτοματοποίησης στην εφοδιαστική αλυσίδα, η Retail-Link εισέρχεται δυναμικά και στον χώρο των πωλήσεων με τη νέα οικογένεια υπηρεσιών e-DCM και την καθημερινή παρακολούθηση των πωλήσεων στο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων των πλέον ανταγωνιστικών προμηθευτικών επιχειρήσεων.

 • 2016

  αυτοματοποιημένη συλλογή δεδομένων από τα ERP

  Για την εξασφάλιση της αξιοπιστίας των δεδομένων πωλήσεων τελικού σημείου από το δίκτυο χονδρεμπόρων, η υπηρεσία R@L e-DCM εξοπλίζεται με την καινοτομία "Database Connector" που αυτοματοποιεί την άντληση δεδομένων άμεσα από τα περισσότερα επώνυμα ERP της αγοράς.

 • 2019

  πιστοποίηση Peppol

  Η εταιρεία λαμβάνει επίσημη πιστοποίηση ως Peppol Access Point, για την αποστολή παραστατικών με λήπτες Δημόσιους Φορείς εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και εξασφάλισης της ορθότητας που απαιτεί το πρωτόκολλο (business rules).

 • 2020

  νέα υπηρεσία R@L MDA (MyData ΑΑΔΕ)

  H Retail-Link πιστοποιείται από την ΑΑΔΕ ως πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης σύμφωνα με τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας, με ένα πρωτοποριακό σύστημα επικοινωνίας οποιουδήποτε ERP και του portal ηλεκτρονικών βιβλίων "MyData" , ψηφιοποιώντας και αυτοματοποιώντας το σύνολο της διαδικασίας, με την ονομασία “e-Tιμολόγησή μου”.

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη;