ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Retail-Link είναι ο καινοτόμος πάροχος Software as a Service λύσεων στην ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα. Από το 2003 μέχρι σήμερα η Retail-Link προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών συνεργασίας, οι οποίες εξασφαλίζουν αποτελεσματική ηλεκτρονική διασύνδεση των πλέον φιλόδοξων και αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων με τους εμπορικούς τους συνεργάτες στις ακόλουθες κατευθύνσεις:

  • Ηλεκτρονική Τιμολόγηση – e-invoicing
  • Διασύνδεση με ΑΑΔΕ
  • Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση – e-archiving
  • Ηλεκτρονική Ανταλλαγή Δομημένων Αρχείων και δεδομένων – EDI
  • Συνεργατική διαχείριση αναπλήρωσης αποθεμάτων – CRPVMI
  • Ηλεκτρονική διαχείριση Δικτύου Συνεργατών & Αντιπροσώπων

Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και προηγμένων μοντέλων συνεργασίας, η Retail-Link προσφέρει πελατο-κεντρικές υπηρεσίες στις πλέον πρωτοπόρες επιχειρήσεις, δημιουργώντας ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο B2B δίκτυο στην εφοδιαστική αλυσίδα. Με αρχική εστίαση στον απαιτητικό κλάδο του παραδοσιακού λιανεμπορίου και των ταχυκίνητων προϊόντων (F.M.C.G.), σήμερα εφαρμόζει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της σε κάθε κλάδο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, σε πλήθος κάθετων αγορών, προσφέροντας άμεση μείωση κόστους και βελτιστοποίηση επιχειρησιακών λειτουργιών στις ανταγωνιστικότερες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά και 12 Ευρωπαϊκές χώρες

Δημιουργούμε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο B2B δίκτυο, προσφέροντας άμεση εξοικονόμηση κόστους και βελτιστοποιημένες λειτουργίες εφοδιαστικής αλυσίδας, με την υποστήριξη καινοτόμων S.a.a.S λύσεων και τη δύναμη του ομίλου Entersoft.

Η Retail@Link είναι θυγατρική του ομίλου Entersoft: την καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις, με σημαντική ανάπτυξη, ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο σχεδόν σε όλες τις κάθετες αγορές και πιστοποιημένο δίκτυο συνεργατών. Η Entersoft, επιπρόσθετα, διαθέτει θυγατρικές σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Μέσα από καινοτόμες S.a.a.S λύσεις & ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης, αποστολή μας είναι να προσφέρουμε:

  • Άμεση εξοικονόμηση κόστους με τάχιστο ROI
  • Βελτιστοποίηση των λειτουργιών εφοδιαστικής αλυσίδας από την πώληση μέχρι την τιμολόγηση
  • Εύκολη ηλεκτρονική συνεργασία, μέσα από το διαρκώς αναπτυσσόμενο B2B δίκτυο στο οποίο εμπορικοί συνεργάτες από κάθε κλάδο, συναλλάσσονται οικονομικά-γρήγορα-και με ασφάλεια
  • Αυτοματοποίηση των μέχρι-χθες επαναλαμβανόμενων και χειροκίνητων διαδικασιών

How we work

Αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη;