H Οικογένεια Στεργίου, στηριζόμενη στην εμπειρία και τεχνογνωσία της Retail@Link, υιοθέτησε τις λύσεις Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και EDI, καλύπτοντας τον κύκλο τιμολόγησης end-to-end και, εκσυγχρονίζοντας ριζικά τον, έως πρότινος, παραδοσιακό τρόπο λειτουργίας της.

Η Avis συνεργάστηκε με τη Retail@Link και δημιούργησαν ένα τεχνολογικά άρτιο οικοσύστημα βασισμένο στις δυνατότητες του οutsourcing που βελτιώνει την απόδοση με κατακόρυφη μείωση κόστους μέσω αποϋλοποίησης των παραστατικών, τοπική ηλεκτρονική αρχειοθέτηση εξερχομένων παραστατικών και αυτοματοποιημένη καταχώρηση εισερχομένων.

Πώς η ΔΩΔΩΝΗ σπάει τα δεσμά του χρόνου & της απόστασης Real-Time σε ολόκληρο το εύρος διανομής της, απογειώνοντας την ανταγωνιστικότητα του δικτύου αντιπροσώπων μέσα από τις πρωτοποριακές διαδικασίες διαχείρισης που προσφέρει η λύση e-DCM της Retail@Link

Πως η Μασούτης ανέβασε τον πήχη της αποτελεσματικότητας εφαρμόζοντας το συνεργατικό μοντέλο VMI (Vendor Management Inventory) της Retail@Link, δημιουργώντας ένα εξελίξιμο οικοσύστημα που απογείωσε τα οφέλη ολόκληρης της εφοδιαστικής αλυσίδας μετατρέποντάς τη σε αλυσίδα αξίας, μέσα από τα value-added services και τις win-win μεθόδους συνεργασίας

Το case study της B.ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. που δημιούργησε ένα καινοτόμο συνεργατικό οικοσύστημα με στόχο 10 μετρήσιμα οφέλη που διασφαλίζουν την τάχιστη αποϋλοποίηση εγγράφων, την αυτοματοποίηση του ελέγχου, την αρχειοθέτηση και καταχώρηση των παραστατικών μέσα από τον συνδυασμό των υπηρεσιών e-Invoicing BizDocEE & e-Invoicing EDI της Retail@Link.

Πώς η Κρι Κρι εξασφαλίζει Real-Time παρακολούθηση της απόδοσης στο Δίκτυο Αντιπροσώπων με αμοιβαία πλεονεκτήματα για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με την υπηρεσία e-DCM (e-Distributors Channel Management) της Retail@Link.

Tο 1877, όταν ο Pietro Barilla άνοιγε ένα μικρό κατάστημα αρτοποιίας & ζυμαρικών στην Πάρμα της Ιταλίας, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το όνομά του θα γινόταν συνώνυμο του ζυμαρικού στον παγκόσμιο χάρτη. Σήμερα 139 έτη αργότερα, ο Όμιλος BARILLA προσφέρει με συνέπεια τα πλέον ποιοτικά και δημοφιλή brands ζυμαρικών, σάλτσας και αρτοσκευασμάτων σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο.

H BIC είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των FMCG προσφέροντας από το 1945 ένα χαρτοφυλάκιο πασίγνωστων προϊόντων, που τοποθετούνται διαχρονικά στη Νο1 θέση της προτίμησης του καταναλωτή.

Η ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε., η γνωστή θυγατρική επιχείρηση του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ-ΕΛΤΑ, προσφέρει ανταγωνιστικές & αξιόπιστες υπηρεσίες ταχυμεταφορών από το 1987, με λύσεις όπως η δημοφιλής στο ευρύ καταναλωτικό & επιχειρησιακό κοινό υπηρεσία ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.  

Η SARMED, είναι πρωτοπόρος πάροχος ανταγωνιστικών υπηρεσιών Third Party Logistics στην ελληνική αγορά. Ξεκινώντας το 1991, ως η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση τελωνειακών αποθηκών, σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των Logistics προσφέροντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες ξηρού & ψυχρού φορτίου.

H δημιουργία του πρώτου πολυκαταστήματος notosgalleries στο εξωτερικό, συμπεριλάμβανε σημαντικές προκλήσεις για τον όμιλο, καθώς επίσης ένα αυστηρά καθορισμένο και πιεστικό χρονοδιάγραμμα εργασιών, με στόχο το Νοέμβριο του 2014 τα πολυκαταστήματα να υποδεχθούν το νέο καταναλωτικό κοινό στο Sofia Ring Mall.

Για την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ & ιδιαίτερα όσον αφορά στις σχέσεις με τους πελάτες της στον Ασφαλιστικό κλάδο, η αποστολή, αρχειοθέτηση και κυρίως η αναζήτηση παραστατικών, είναι παραδοσιακά μια πολύπλοκη λειτουργία, με σταθερά υψηλό διαχειριστικό κόστος & για τις δύο πλευρές.