Χρυσό στην Εφοδιαστική Αλυσίδα της Barilla με τις λύσεις της Retail@Link στα Self Service Excellence Awards 2016

Αθήνα, Ιούλιος 2016.

Κορυφαία διάκριση απέσπασε η Barilla Hellas στα Self Service Excellence Awards 2016, η οποία βραβεύτηκε για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αυτοματοποίησης που σημείωσε στα Supply-Chain Operations, με την υποστήριξη των ολοκληρωμένων S.a.a.S λύσεων της Retail@Link, του Ομίλου Entersoft.

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στην κατάμεστη αίθουσα Ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των βραβείων Self Service Excellence Awards 2016 σε συν-διοργάνωση της Boussias Communications και του εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Στη λαμπερή διοργάνωση η BARILLA Hellas έλαβε κορυφαία διάκριση στην κατηγορία “Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα” για την επιτυχημένη υλοποίηση ενός καινοτόμου έργου αυτοματοποίησης στα Supply Chain Operations από την παραγγελία μέχρι την τιμολόγηση, με τις ολοκληρωμένες λύσεις Συνεργατικής e-Παραγγελιοληψίας CRP-VMI και Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης & EDI της Retail@Link. Το έργο υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία προσφέροντας άμεσα και σημαντικά οφέλη τόσο στην Barilla όσο και στο εμπορικό της οικοσύστημα, καθώς εξασφάλισε ένα εύχρηστο digital-περιβάλλον συνεργειών με τις αλυσίδες Super Market, το οποίο ενίσχυσε περαιτέρω την αποτελεσματικότητα, την ταχύτητα και τη διαφάνεια σε ολόκληρη τη γραμμή της εφοδιαστικής αλυσίδας, σημειώνοντας παράλληλα σημαντική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στις καθημερινές διαδικασίες αναπλήρωσης.

Συγκεκριμένα η Barilla εξασφάλισε υψηλότατο Service Level στις Κεντρικές αποθήκες των συνεργαζόμενων αλυσίδων (99,7%), μειώνοντας παράλληλα το επίπεδο αποθεμάτων (10%) και τη συχνότητα επισκέψεων (9%). Παράλληλα με την ηλεκτρονική ροή αρχείων από σύστημα-σε-σύστημα και τη σταδιακή αποδέσμευση από το χαρτί η Barilla μείωσε το κόστος τιμολόγησης κατά 77% εξοικονομώντας >75.000 σελίδες χαρτιού και μειώνοντας κατά 500 kg τις εκπομπές CO².

 

Όπως δήλωσε στην τελετή απονομής ο κ. Άρης Κωνσταντάτος, Logistics & Customer Service Manager for Greece and Eastern Europe της Barilla: Η εφαρμογή καινοτόμων λύσεων καθώς και η ανάπτυξη συνεργασιών/ συνεργειών με τους πελάτες  και προμηθευτές μας, αποτελούν βασικούς πυλώνες στη λειτουργία της εταιρείας μας. Η Retail@Link με την τεχνογνωσία της αλλά και τις  καινοτόμες λύσεις της, αποτελεί πολύτιμο  συνεργάτη μας σε αυτή την επιλογή.